Παραγγελίες από το Εξωτερικό

Για όλους εσάς που μας επισκέπτεσθε για πρώτη φορά από το εξωτερικό, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε γρήγορα κάποιες από τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρουμε σε όλους τους γονείς και φίλους που ήδη μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Έχοντας πάντα υπόψη μας την βασική μας αρχή για απόλυτη εξυπηρέτηση του κοινού μας στην Ελλάδα, αλλά και στους Έλληνες στο εξωτερικό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους σας τα παρακάτω :

Από το Εξωτερικό στην Ελλάδα

Από την Ελλάδα στο Εξωτερικό

  • Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να βρίσκετε παιχνίδια, βιβλία , ταινίες DVD ή Blue Ray που μιλούν ελληνικά για τα παιδιά. Γι’ αυτό είμαστε εδώ! Τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε στο www.welovetoys.gr και στο www.welovesupermarket.gr και να βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που θέλετε και εμείς θα το στείλουμε στην πόρτα σας!
  • Επίσης, ισχύουν όλα τα …καλά που αναφέρουμε πιο πάνω, εκτός από την παράδοση σε 24 ώρες που δεν είναι εφικτή. Θα χρειαστούμε 3-5 ήμερες για να στείλουμε τα προϊόντα που επιλέγετε και πριν σας στείλουμε οτιδήποτε θα σας ειδοποιήσουμε για τη χρέωση των μεταφορικών!

Οι αποστολές ισχύουν για παραγγελίες αξίας άνω των 25

Καλή ηλεκτρονική βόλτα στο μεγαλύτερο κατάστημα παιχνιδιών στην Ελλάδα και …καλές αγορές!

Η Ομάδα των καταστημάτων WeLove.

Επιστροφή στην αρχή