Πληροφορίες Αποστολών

Αποστολή προϊόντων

Τα περισσότερα από τα προϊόντα που παρουσιάζονται στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα είναι άμεσα διαθέσιμα.

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με τη χρήση υπηρεσίας courier.

Συνεργάτης μας είναι η εταιρία   !

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε τις εργάσιμες ημέρες έως τις 14:00 επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, επιτυγχάνοντας έτσι την παράδοσή τους εντός 24 ωρών. (Προσοχή: Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Πέμπτη μετά τις 14:00, αποστέλλονται την Παρασκευή για να τις παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη, δηλαδή τη Δευτέρα.Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή , Σάββατο αποστέλλονται την Δευτέρα για να τις παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη, δηλαδή τη Τρίτη. Οι παραγγελίες που δεχόμαστε τη Κυριακή , αποστέλλονται την Τρίτη για να τις παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη, δηλαδή τη Τετάρτη)

Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 14:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αποστέλλονται την προσεχή Δευτέρα για να τις παραλάβετε την Τρίτη.

Για εσάς που ξεχάσατε να κάνετε την παραγγελία σας εγκαίρως, παρέχουμε την δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας σας το Σάββατο, με πρόσθετη επιβάρυνση, ποσού 4,00€ ανεξαρτήτως του ύψους της παραγγελίας.

Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 10:00 έως τις 18:00.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει. Δείτε τις περιοχές που χαρακτηρίζονται από τις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών, ως δυσπρόσιτες και τις ημέρες παράδοσης, στις «διευκρινήσεις και επεξηγήσεις» στο αρχείο excel. Επίσης, για τις μεταφορές στα Δωδεκάνησα και το ανατολικό Αιγαίο απαιτούνται 48 ώρες.

Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις. Το ίδιο ισχύει και για ενδεχόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Για παραγγελίες από το εξωτερικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στην διεύθυνση [email protected], για τους τρόπους αποστολής και πληρωμής.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος, κ.λ.π.).

Η ελάχιστη παραγγελία στο www.welovetoys.gr είναι 25€. Για όλες τις παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα ισχύουν δωρεάν μεταφορικά.

Και μην ξεχνάτε! Συσκευασία Δώρου & Ευχετήρια Κάρτα!

Συσκευασία Δώρου*

SYSKEYASIA_APLH_01_pΠλαστική σακούλα WeLoveToys και περιτύλιγμα δώρου ΔΩΡΕΑΝ

Τέλος, μπορείτε να γράψετε το δικό σας κείμενο ευχών, που το τυπώνουμε στην ευχετήρια κάρτα WeLoveToys.

Επιστροφή στην αρχή