Τρόποι πληρωμής - Ticket restaurant

Παρέχουμε την δυνατότητα πληρωμής με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους:

Με Αντικαταβολή

Η πληρωμή γίνεται όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στον αντιπρόσωπο της εταιρίας courier . Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 3,00€ συμπεριλαμβανομένου φπα για ολόκληρη την Ελλάδα.

Μέσω Κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στον χώρο παράδοσης στις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στις παρακάτω τράπεζες.

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΝΕΤ ΣΠΙΡΙΤ ΑΕ
ALPHA BANK: 269002002001887
EUROBANK: 00260286130200259911

ΙΒΑΝ
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΝΕΤ ΣΠΙΡΙΤ ΑΕ
ALPHA BANK: GR8401402690269002002001887
EUROBANK: GR8802602860000130200259911

Μετά την κατάθεση του ποσού στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210 – 6639159 ή μέσω e-mail ( κάνοντάς το scan ) στο [email protected], αναγράφοντας μας τον αριθμό της παραγγελίας σας, και θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας. Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στειλετε την απόδειξη με email στο [email protected] της κατάθεσης. ΠΡΟΣΟΧΗ: η παραγγελία θα δρομολογηθεί μόνο αν μας αποστείλετε το καταθετήριο και επιβεβαιωθεί η κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Η πληρωμή της παραγγελίας θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 5 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της.

Μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Οι πιστωτικές κάρτες με τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές είναι οι: Visa,MasterCard, Maestro, American Express , Diners , Κάρτα Ticket Restaurant® από οποιαδήποτε τράπεζα και αν έχουν εκδοθεί.

Για όσους το επιλέξουν δίνεται η δυνατότητα πληρωμής έως 6 άτοκων δόσεων για οποιαδήποτε αγορά.

Με PAYPAL

Πληρώνετε με πιστωτική κάρτα (Visa, Euroline, Mastercard,American Express) μέσω PAYPAL και σας στέλνουμε την παραγγελία σας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.paypal.com/gr/home

Με Κάρτα Ticket Restaurant®

Η κάρτα Ticket Restaurant® είναι μία επαναφορτιζόμενη κάρτα, με την οποία μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα της επιλογής σας πανελλαδικώς σε επιχειρήσεις εστίασης, καθώς και σε καταστήματα τροφίμων, που διαθέτουν POS.

Η κάρτα Ticket Restaurant® συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των αγαπημένων σας Ticket Restaurant® με ακόμη περισσότερα προνόμια όπως: Μειωμένους χρόνους διαχείρισης, αμέτρητες επιλογές καταστημάτων, online παραγγελίες, απόλυτος έλεγχος και ασφάλεια συναλλαγών με την εγγύηση και το κύρος της Edenred, και το εύρος του δικτύου της MasterCard® .

Η συνεργασία μας περιορίζεται μόνο αυτή τη στιγμή στη Κάρτα Ticket Restaurant®. Σύντομα θα μπορείτε να εξαργυρώνετε και τυπωμένα κουπόνια Ticket Restaurant® ! 

 

Οι αποστολές ισχύουν για παραγγελίες αξίας άνω των 25

Επιστροφή στην αρχή